Premiär: Dokumentären om Ivan Turina

2019.09.11, kl 17:00
Onsdagen den 11 september 2019, kl 17:00 släpper SPORTlib och FollowUs AIK det första avsnittet i dokumentärserien om Ivan Turina. AIK Fotbolls officiella streamingtjänst FollowUs AIK presenterar en skildring om Ivans liv, från knatte i Zagreb till ikonstatus i AIK.
- Att göra den här serien om en vän och kollega, som så tragiskt lämnade oss, har varit en ära, säger Nils-Eric Johansson som är den som tar oss med på resan om Ivan Turinas liv.
Serien är en del av kampanjen “Med dig fick vi leva” där AIK Fotboll och SPORTlib/FollowUs AIK samlar in pengar till Hjärt-Lungfonden. 
I seriens första avsnitt träffar vi personer som var nära Ivan, både på och utanför planen – avsnittet finns att se här.
Kommande avsnitt:
Lördagen den 14 september, del 2: Barndomen i Dubrava.
Onsdagen den 18 september, del 3: Vägen till proffskontraktet.
Lördagen den 21 september, del 4: Det plötsliga slutet.
Onsdagen den 25 september, del 5: Ivans minne.
Lördagen den 28 september, del 6: Återträffen.
Information om kampanjen Med dig fick vi leva:
AIK Fotboll skänker 10 kr per såld biljett till matchen mot IFK Göteborg den 25 september 2019 till Hjärt-Lungfonden. Biljetter till matchen hittar du här. SPORTlib/FollowUs AIK skänker också 10 kr per ny användare mellan perioden 7 augusti 2019 – 25 september 2019 till Hjärt-Lungfonden. AIK Fotboll har också en egen kampanjsida på Hjärt-Lungfondens hemsida, den hittar du här.
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll