Rekord: 10 000 sålda årskort - Norra stå slutsålt (uppdaterad)

2019.11.25, kl 16:06
Aldrig förr har AIK Fotboll sålt så många årskort så tidigt innan säsong. Vi visar återigen att vi är en klubb som, när vi knyter nävarna och jobbar tillsammans, åstadkommer fantastiskt resultat. Vi har nu alla möjligheter att gå in i nästa säsong med en energi som bara kan ta oss framåt. På läktaren som på planen. Och i våra svartgula hjärtan.

Stöd AIK - köp årskort:

Det är stundtals ett hårt liv att vara AIK:are. Man upplever ibland alla delar av ett känslospektrum – oftast inom väldigt kort tid. Den stora trösten är att vi upplever allt detta tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje medan delad sorg som bekant endast är halv. Och det är just i de ögonblick vi kan vända svårmod och frustration till positiv energi som vi är som bäst. Det är då vi ser resultat och det är då vi reser oss med ryggen rak i all vår prakt. Det är så vi vill se oss själva och det är så vi vill visa oss för vår omvärld.

Inför säsongen 2019 startade AIK Fotboll årskortsförnyelsen tidigare än någonsin. Det har bidragit dels till att alla ni som köper årskort fick den information och service ni behöver i god tid innan julen, men också att klubben har fått möjligheten till att maximera årskortförsäljningen inför säsongspremiären. I år har ni supportrar tagit detta till en helt ny nivå.

Måndagen den 25 november passerade vi gränsen 7 000 sålda årskort inför säsongen 2020. Och dagen därpå såldes de sista av de 3 000 tillgängliga klackkorten till Norra stå slut. För att sätta den siffran i någon form av jämförelse kan vi säga att det var den nivån vi låg på i mitten av februari inför 2019. Vi håller alltså på att närma oss den totala årskortssiffran om 10 700 relativt fort. 12 000 är målsättningen och det klarar vi med gemensamma krafter.

Det här är någonting vi gör tillsammans. Alla ni som köper årskort är fantastiska på att sprida budskapet. I sociala medier, i fikarummet och i vardagliga samtal. Vi behöver alla göra jobbet gemensamt för att öka våra publiksiffror och ta AIK till nästa nivå avseende atmosfär och supporterkultur. Och som jobbet görs!

Tack alla AIK:are för att ni är AIK!

PS Om du ännu inte har köpt ditt årskort går det givetvis utmärkt att göra det via årskort.se eller genom att besöka oss i vår butik i Friends Arena. DS

UPPDATERAT 2020-02-17: Nu är även årskorten till Norra Ungdom slutsålda. Istället kan vi tipsa om att det finns reducerade barnpriser på alla sektioner (exkl. premium) den här säsongen, pris från 399 SEK. All information hittar du som vanligt på årskort.se.

Text: Fredrik Söderberg

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll