Så gör du för att se Celtic FC - AIK

2019.08.21, kl 09:21
På torsdag spelar AIK mot Celtic i Uefa Europa Leagues play off. Matchen sänds exklusivt på AIK Fotbolls officiella streamingtjänst FollowUS AIK. Nedan hittar ni svar på de vanligaste frågorna och hur ni följer sändningen.

Så här gör du för att se matchen:
Gå in på www.sportlib.se och registrera dig. Titta direkt i din dator eller ladda ned appen Sportlib på din telefon eller surfplatta. Fungerar också med AppleTV. Chromecast finns tillgängligt i appen för Android-telefoner. Första månaden är fri, därefter är abonnemangskostnaden är 99 kr/mån, abonnemanget saknar bindningstid.

När börjar sändningen?
Försnacket startar kl 20:15 och matchen börjar kl 20:45 (svensk tid).

Jag är inloggad men klippen startar inte? 
Då är abonnemanget inte igång. Logga in via en dator: https://www.sportlib.se/sportlib/login?returnUrl=/sportlib/subscribe, gärna via Chrome. Om du ser en knapp i högra hörnet där det står “Try for free” är abonnemanget inte aktivt, tryck på den och lägg till betalningsinformation så ska du vara igång!

Vad kostar det?
Nya användare som startar ett nytt abonnemang har första månaden fri, därefter är abonnemangskostnaden är 99 kr/mån, abonnemanget saknar bindningstid.

Stödjer Sportlib Chromecast?
Chromecast-stöd finns i appen för Android-telefoner. Det går även att streama direkt från webbläsaren Chrome på din dator till Chromecast.

Stödjer Sportlib Apple TV?
Ja.

Kan pubar sända?
Ja, med ett abonnemang på Sportlib har de möjlighet att utan kostnad visa matchen för sina gäster via Apple TV eller Chromecast (via Android-telefon eller dator).

I vilka länder kan man se matchen via FollowUs AIK?
FollowUs AIK har säkrat rättigheterna för de nordiska länderna, Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island. Användare utanför Norden kommer inte kunna se matchen på FollowUs AIK.

Observera att man bara kan se på en enhet per abonnemang samtidigt.

Stöter du på problem?
Maila: info@sportlib.com

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll