Sandra Lindkvist till AIK Fotboll

2017.08.02, kl 17:30
AIK Fotbolls damlag har inför omstarten av Elitettan gjort klart med nyförvärvet Sandra Lindkvist som är back och närmast kommer från Djurgården.

– Sandra är en spelare som vi hade lite kontakt med redan i vintras. Hon valde då att fortsätta i sin dåvarande klubb, men har nu kommit överens med dem om att avbryta avtalet. Hon kommer att förstärka vår trupp i och med den rutin som hon skaffat sig med träning samt spel i Damallsvenskan och därmed bidra till att uppnå våra uppsatta mål, säger Christer Lundin, chefstränare och sportchef för AIK Fotbolls damlag.

25-åriga Sandra Lindkvist, född den 15 december 1991, inledde sitt fotbollsspelande i moderklubben Råsunda IS. Från 2008 spelade Sandra i IF Brommapojkarnas damlag och hon avslutade tiden där som lagkapten. Inför säsongen 2016 tränade hon med IK Sirius FK som också kom med ett kontraktsförslag, men i början av februari 2016 blev hon klar för Djurgården och hon har under de två senaste säsongerna spelat med blåränderna på Stadion och Kristinebergs IP i Stockholm. Det har blivit tio matcher, varav två från start, för henne i Damallsvenskan.

Avtalet mellan parterna gäller för säsongen 2017. Sandra kommer att spela i tröja nummer 13.

Text: Stefan Mellerborg
IMG_4319

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll