Stark försäsong för AIK Fotbolls affärsnätverk

2020.01.21, kl 10:40
Det är inte bara våra fotbollslag som laddar för den nya säsongen – det gör även AIK Fotbolls affärsnätverk. Två företag som nyligen beslutat sig för att förlänga sina respektive nätverksplatser är VE Sten och Elon Barkarby. Här nedan förklarar de varför.

I mitten av februari är det dags för upptaktsträff för AIK Fotbolls affärsnätverk för säsongen 2020. Många de företag som ingick under 2019 har valt att förlänga, samtidigt som flera nya avtal är på väg att tecknas.

– Det känns oerhört kul att så många av företagen som varit med på vår resa väljer att fortsätta vara en del av nätverket även 2020, ett år som vi arbetar hårt för att det ska bli vårt bästa nätverksår hittills, säger AIK Fotbolls kommersiella chef Stefan Jonasson.

Ett företag som har varit en del av nätverket i mer än tio år är VE Sten. Delägaren Mikael Stjernborg förklarar att vad som började som ett beslut taget med ledningens svartgula hjärtan snabbt visade sig ha även affärsmässiga fördelar.

– Förutsättningarna att kunna kombinera bra möjligheter till professionell representation i samband med herrlagets hemmamatcher med god exponering i form av reklam samt vår egna vilja om att få bidra aktivt till AIK Fotboll och dess verksamhet gjorde att det inte var mycket att fundera på, svarar Stjernborg på frågan om varför de återigen valt att förlänga.

Jan Andersson driver tillsammans med Kalle Cers Elon Barkaby (“Troligen Stockholms trevligaste vitvarubutik”). Han säger så här om fördelarna med att vara en del av AIK Fotbolls nätverk:

– Vi känner att det finns massor av kontakter inom vårt område, och att även vi kan tillföra saker i nätverket. Det är en positiv anda och drivna företagare med gemensamma mål. Nu hoppas vi kunna knyta ännu fler kontakter, och via referensmarknadsföring kunna vara en boost för nätverket.

Även i fallet Elon Barkarby var AIK-hjärtat vägen in i nätverksgemenskapen.

– Jannes pappa provspelade för AIK i början av 60-talet som målvakt. Sedan den tiden är han en genuin supporter.

Utöver att knyta affärskontakter och följa AIK:s framfart på nära håll gläds Mikael Stjernborg över att VE Sten är med och bidrar ekonomiskt till att stärka klubbens ungdomsverksamhet.

– Att vi som företag kan vara med och skapa förutsättningar till att alla barn får samma förutsättningar till en aktiv och stimulerande fritidsaktivitet med tydliga värdegrunder och ett positivt, normsättande uppförande – då är vi delaktiga i att bygga en bättre framtid.

Är du en företagare som vill veta mer om affärsnätverket? Fyll i formuläret på den här sidan så kommer AIK Fotbolls säljteam förbi och berättar mer!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll