Stark Relation hjälper till att stärka damsektionen

2020.02.10, kl 16:00
Med fokus på damsektionen tog Stark Relation klivet in i AIK Fotbolls affärsnätverk för tre år sedan. Sedan dess har engagemanget växt till att innefatta både herr och ungdom.
– AIK Fotbolls affärsnätverk är en fantastisk plattform för oss, säger Per Söderström, VD på Stark Relation.
IMG_9461

Stark Relation var matchvärdar under AIK - Sundsvall 2019.

Fröet till partnerskapet mellan AIK Fotboll och Stark Relation såddes under ett träningspass för tre år sedan.

– Min PT Fredrik Devoto (fystränare för AIK Fotboll dam) presenterade oss för Stefan Jonasson och dåvarande VD:n Mikael Ahlerup, berättar Per Söderström.

– Vårt fokus då, precis som nu, ligger på damverksamheten. Det har sedan vuxit vidare till att nu omfatta dam, herr och även ungdomsverksamheten.

För Stark Relation – som tillhandahåller tjänster och produkter inom bland annat telekom och IT – var frågan om man skulle förlänga sin nätverksplats även över 2020 inte särskilt svår att svara på.

– AIK Fotbolls affärsnätverk har varit en fantastisk plattform för oss. Vi har träffat många intressanta företag som sedan blivit kunder, leverantörer och samarbetspartners till oss. Vi har även haft med många av våra befintliga kunder på matcher och olika event, vilket har varit väldigt uppskattat, säger Per Söderström.

Hur kan Stark Relation och AIK Fotboll hitta gemensamma synergier för mervärde år 2020?
– Vi ska tillsammans skapa och erbjuda unika och tilltalande erbjudanden specifikt riktade och tillgängliga för affärsnätverket och AIK Fotbolls partners. Vi ser verkligen fram emot 2020 och ta våra befintliga relationer vidare.

Till sist – vilken är favoritspelaren i dagens AIK Fotboll?
– Henok Goitom! En krigare med ett enormt hjärta, både på och utanför plan.

Är du en företagare som vill veta mer om affärsnätverket? Fyll i formuläret på den här sidan så kommer AIK Fotbolls säljteam förbi och berättar mer.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll