Stefan Jonasson lämnar AIK Fotboll

2020.05.18, kl 11:00
AIK Fotbolls Kommersiella chef Stefan Jonasson lämnar klubben efter sju år för att söka nya utmaningar.

– Stefan Jonasson har gjort ett enastående arbete för AIK Fotboll. Stefan har med sin personlighet och sin yrkesskicklighet visat att det går att vara både strikt professionell och personlig i sitt sätt att bygga och vårda AIK Fotbolls affärer och relationer. Nu vill Stefan hitta nya utmaningar och precis som när en ungdomsspelare lämnar A-laget i AIK för att jaga nya drömmar så känner jag en stolthet över att fått vara med på Stefans AIK-resa och önskar honom all lycka framöver, säger AIK Fotbolls Klubbdirektör Björn Wesström.

– Jag har fattat ett beslut om att söka en ny yrkesutmaning och lämnar därför AIK Fotboll. Jag har haft sju fantastiska år i klubben och är oerhört tacksam för alla relationer och upplevelser som jag nu bär med mig vidare i livet. Jag vill tacka AIK:s supportrar, personal, spelare, ledare och alla fantastiska samarbetspartners för denna tid. Även om jag nu söker mig vidare så kommer jag för evigt att känna mig som en del av AIK-familjen, säger Stefan Jonasson.

Stefan Jonasson kom till AIK Fotboll i mars 2013 och inledde som Merchandise manager i AIK Shop efter flytten från Råsunda fotbollstadion till Dalvägen 30 i Solna. Den nya flaggskeppsbutiken invigdes den 7 oktober 2013 efter att AIK:s hedersordförande Lennart Johansson klippte banden och officiellt öppnade butiken. Stefan Jonasson har sedan hösten 2016 arbetat som Kommersiell chef på AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll