Stöd AIK Fotboll Dam – nu släpper vi årskorten för 2020

2020.02.27, kl 10:00
Nu är årskorten för 50-årsfirande AIK Fotboll Dam släppta. Stötta oss på plats i jakten på avancemang till Obos Damallsvenskan!

Vi vet att man befinner sig i olika skeden i livet. Även om AIK-hjärtat är lika stort och svartgult som tidigare kan de ekonomiska förutsättningarna se olika ut. Därför möjliggör vi nu för supportrar att själva bestämma värdet av sitt årskort. Det finns fyra olika nivåer att välja mellan:

  • 250 SEK
  • 500 SEK
  • 750 SEK
  • 1 000 SEK

Du väljer! Alla är lika välkomna oavsett vilken nivå, men vi vet också att många känner att man vill stödja laget lite extra. Det är någonting vi självklart välkomnar och därför har vi tagit fram de olika nivåerna.

Vill du stötta ekonomiskt? Det finns ett bättre sätt än årskort

AIK Fotboll gör i år en satsning på publikrekrytering och evenemang för damlaget. Målsättningen är att dubbla publiksnittet från 2019.

Vi vet att många supportrar vill köpa ett årskort för att ekonomiskt stödja verksamheten, men att tiden inte alltid räcker till för att nyttja kortet i så stor utsträckning. För att vi ska kunna arbeta långsiktigt med publikrekryteringen önskar vi helst att du som köper årskort gör det i syfte att gå på matcherna. Vill du enbart stödja AIK Fotbolls damverksamhet är vi väldigt tacksamma om du istället använder följande swish-nummer: 123 018 26 18

Var köper jag mitt årskort?

Årskortet finns nu till försäljning via den här länken. Du kan även köpa ditt årskort på plats i AIK Shop i Friends Arena. Det gäller som entré för Elitettan och Svenska Cupen.

Tack för ditt stöd! Mot OBOS Damallsvenskan 2021!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll