Styrelsen: När vi står upp för varandra är vi som vackrast

2020.08.23, kl 10:00
Allmänna Idrottsklubben är på många sätt en speciell klubb. Engagemanget bland medlemmar och supportrar är högt. Vi är en klubb där du som medlem ska få göra din röst hörd. Vi står för transparens, öppenhet och föreningsdemokrati. Vi står för att oliktänkande ska få mötas och lära av varandra.

Vi AIK:are vill alltid AIK:s bästa. Oavsett om våra åsikter går isär kan vi vara säkra på detta. Därför är alla former av personangrepp och trakasserier mot andra AIK:are förkastliga och fullständigt oförenliga med vår värdegrund och den klubb vi själva vill vara – Allmänna Idrottsklubben. Idag är det vår klubbdirektör Björn Wesström som är mest utsatt, imorgon kan det vara någon annan.

De spelare, ledare, tjänstemän och förtroendevalda som arbetar för klubben måste få utrymmet att arbeta för AIK:s bästa. Och det vackra med föreningsdemokratin är att det finns tydliga och värdiga processer för medlemmar att skapa förändring i klubben. Skriv motioner. Gå på årsmötet. Ta del av de samtal och information klubben erbjuder. Håller vi oss till detta blir AIK en starkare och mer slagkraftig klubb.

När vi gör saker tillsammans är vi som bäst. När vi står upp för varandra är vi som vackrast. Det har vi visat flera gånger förut. Låt oss därför sluta upp bakom klubben. Låt oss möta prövande tider med gemensam kraft. Det är det AIK vi alla älskar.

Text: Styrelsen i AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll