Supporterinformation: AIK – Djurgårdens IF FF

2020.02.20, kl 13:20
Lördagen den 22 februari 2020, kl 16:00, tar AIK:s damlag emot Djurgårdens IF FF hemma på Skytteholms IP i den första gruppspelsmatchen av Svenska cupen 2019/20. Entrén öppnar kl 15:00 och på denna sida finns information för att underlätta ert besök.

Rekommenderad färdväg
AIK-supportrar: Tunnelbana till/från Solna centrum. Pendeltåg till/från Solna station. Tvärbanan till/från Solna centrum. Här på länken kan du läsa mer om hur du på bästa sätt hittar till Skytteholms IP.

Färdtjänst
För färdtjänst sker avstigning inför match och påstigning efter match vid Skytteholms IP, Huvudstagatan 2C.

Biljetter
Biljett köps i entrén till Skytteholms IP
. OBS! Endast Swish som betalning.
Ordinarie onumrerad                          75 kr.
Reducerat onumrerad (12-18 år)       45 kr.
För barn upp till 12 år gäller kostnadsfri entré.
Skytteholms IP har till denna match en kapacitet på ca 5 200 platser.

Sittplatser på huvudläktaren
Det säljs inga numrerade biljetter till AIK Fotbolls arrangerade matcher på Skytteholms IP. Det är därmed fri sittning och först till kvarn som gäller för er som önskar att sitta på huvudläktaren. Observera att den mittersta, minsta läktarsektionen (svarta och gula stolar) är reserverad för bland annat ackrediterad media och AIK Fotbolls ackrediterade samarbetspartners. På övriga läktarsektioner (röda stolar) är det fri sittning.

Uppladdning inför match
AIK Fotboll bjuder inför matchen in till en upptaktsträff i Solna gymnasium, med start kl 13:00. Läs mer om upptaktsträffen här.

Säkerhet och service på arenan
Visitering kan ske vid inpassering. Större paraplyer än de som ryms i en jackficka är inte tillåtna. Kom i tid till arenaområdet då köer kan uppstå vid inpassering. På arrangemanget bemannar AIK Fotboll med värdar som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt. Behöver ni akut hjälp kontakta omedelbart en publikvärld som hjälper er att komma i kontakt med sjukvård.

Mat och dryck
Det finns kiosker i närheten av samtliga sektioner med ett allmänt kioskutbud av kaffe, snacks och dryck. Swish och kontanter accepteras.

Souvenirer
AIK Shop finns på plats med ett begränsat utbud, bland annat matchens vara som du även hittar online.

Länkar
Skytteholms IP med bra information inför ditt besök.
SL med information om tider till/från arenan.
Ta en titt på AIK Shops utbud innan du anländer till arenan.

Vi önskar alla varmt välkomna till lördagens fotbollsmatch.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll