Supporterinformation: AIK - Malmö FF

2020.06.27, kl 13:00
Söndagen den 28 juni 2020 tar AIK emot Malmö FF i en match som tillhör den fjärde omgången av Allsvenskan. Avspark på Friends Arena sker kl 17:30.
Observera att matchen kommer att spelas inför tomma läktare, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

AIK – Malmö FF | Allsvenskan 2020 | Omgång 4:30.

När?

Söndagen den 28 juni. Avspark sker kl 17:30.

Var?

Nationalarenan, Friends Arena. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen?

ingen publik tills vidare tillåts på idrottsevenemang i Sverige kommer matchen att spelas inför tomma läktare. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med premiären.

Matchen tv-sänds i Dplay. Registrera ett konto via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se samtliga matcher från Allsvenskan 2020 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Inför matchen kommer FollowUs AIK precis som förra säsongen att sända “Studio AIK från Friends Arena”, dit intressanta gäster från båda lagen kommer för att snacka upp matchen. Sändningen drar igång en timme innan avspark.

Hur kan jag ge AIK mitt hemmastöd utan att vara på plats?

Måndagen den 15 juni lanserades kampanjen Ge AIK Fotboll ditt hemmastöd, som innebär att supportrar inför varje hemmamatch kan köpa fiktiva matchbiljetter och vara med och tävla om spelartröjor från den aktuella matchen. Vid lunchtid på fredagen hade drygt 1 000 biljetter sålts till hemmamatchen mot MFF. Fullständiga tävlingsregler hittar du här.

Finns det någon Matchens vara?

Ja, eller rättare sagt: det finns flera stycken! AIK Shop erbjuder nämligen upp till 60 procent rabatt på varor ur våra kollektioner “embossed” och “stripe”. Erbjudandet gäller till och med söndag kl 23:59. AIK Fotboll reserverar sig för att varor och storlekar kan ta slut i lager.

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Du kan även köpa biljettvouchers till framtida AIK-matcher på Friends Arena. Vouchern fungerar som ett presentkort på valfri hemmamatch i Allsvenskan när publik återigen är tillåtet på våra arrangemang.

Något mer värt att veta inför avspark?

  • Så sent som i torsdags möttes de båda lagen nere i Malmö, då i kvartsfinal i Svenska cupen. Det blev en händelserik match som hemmalaget till slut vände och vann. Matchreferatet från den matchen kan du läsa här.
  • Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll