Supporterinformation: IFK Göteborg – AIK

2021.04.18, kl 11:15
Måndagen den 19 april spelar AIK mot IFK Göteborg i en match som tillhör omgång 2 av Allsvenskan 2021. Avspark på Ullevi i Göteborg sker kl 19:00.
Observera att inga biljetter säljs till matchen, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

IFK Göteborg – AIK | Allsvenskan 2021, omgång 2.

När?

Måndagen den 19 april. Avspark sker kl 19:00.

Var?

Ullevi, Göteborg. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen?

Då restriktioner råder som följd av den pågående coronapandemin säljs inga biljetter till matchen. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen.

Matchen tv-sänds i Discovery+, som just nu har ett supererbjudande som innebär att du kan teckna ett årspaket och se hela Allsvenskan 2021 till priset 199 kr/månad (ord. pris 299 kr/månad). Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 samt alla försäsongsmatcher är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Ja, årets bortamatchtröja från Nike, som AIK Fotbolls damlag var först ut att spela i under lördagens premiär av OBOS Damallsvenskan. Du hittar tröjan här.

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Årskort-21 är det bästa sättet att stödja AIK Fotboll på just nu. Dessutom är det din största möjlighet att få se AIK på plats i år. Läs mer om Årskort-21 här.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll