Supporterinitiativet: Stöd AIK Fotboll och visa uppskattning till vårdpersonal

2020.05.13, kl 12:00
Supportergruppen Ultras Nord presenterar idag initiativet ”vårdbiljetter” som stöttning till AIK Fotboll och som samtidigt är ett sätt att visa uppskattning för vårdpersonal. AIK Fotboll är mycket glada och tacksamma över detta initiativ och ställer samtidigt upp med ytterligare en "vårdbiljett" för varje biljett som säljs. Intäkten från "vårdbiljetter" kommer att inkluderas i kampanjen #intebaraexistera.

Annons:

Idén är enkel. Du köper en biljettvoucher för 100 SEK på aikshop.se. Men vouchern kommer inte att kunna användas av dig utan AIK Fotboll kommer, på uppdrag av Ultras Nord, att förmedla det totala antalet sålda biljettvouchers till vårdpersonal inom Stockholm när Allsvenskan väl öppnar upp för matchspel. Biljettvouchern gäller för valfri plats och match på Friends Arena. På så sätt stöttar du AIK Fotboll samtidigt som du visar uppskattning för det arbete vårdpersonal har utfört under coronapandemin. Det ger också ett utmärkt tillfälle för potentiellt ny publik att upptäcka AIK Fotboll.

Fotboll handlar om gemenskap och för att mottagare av en “vårdbiljett” inte ska gå ensam lägger AIK Fotboll till ytterligare en “vårdbiljett” för varje enskild biljett som säljs. Intäkterna från “vårdbiljetter” kommer att inkluderas i kampanjen #intebaraexistera.

AIK Fotboll är otroligt tacksamma över det initiativ som Ultras Nord tagit fram. Nu längtar vi bara efter att få se och spela fotboll igen.

*) Valfri plats exkluderar klubbstol, premium- eller logeplatser.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll