Svartgul Sommar – ett initiativ från AIK Fotboll och Maskrosbarn

2023.06.13, kl 17:30
Skollovet ska vara en tid för lek och glädje för alla barn. Men många unga, som lever med svåra hemförhållanden, önskar att vi kunde hoppa över sommaren helt i år.
Med initiativet Svartgul Sommar vill AIK Fotboll, tillsammans med barnrättsorganisationen Maskrosbarn, vara med och bidra till att hjälpa dessa utsatta barn.

Ge ditt bidrag här:

Vi är mitt uppe i en ekonomisk kris och barn som redan innan levde i utsatthet har nu en ännu större oro för situationen i familjen. Ofta känns lovet på nio veckor som en oändlighet, när skola och aktiviteter tar uppehåll och vänner reser bort. Barnrättsorganisationen Maskrosbarn, som sedan många år tillbaka har ett samarbete med AIK Fotboll och numera är officiell samhällspartner till klubben, arbetar för att skapa fina sommarminnen för barnen och ge dem stöd för sin situation.

Under initiativet Svartgul Sommar, som syftar till att samla in pengar till Maskrosbarns verksamhet, kan du just nu runda upp med 5 kr när du handlar i AIK:s webbshop, AIKshop.se. Men du kan också, via den här länken, enkelt bidra med 63 kr, 1 kr för varje dag på sommarlovet.

På Maskrosbarns hemsida kan du läsa mer om organisationen och det arbete man bedriver.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll