Inte fått ditt årskort? Så gör du

2022.03.30, kl 15:11
Leveransen av fysiska Årskort 2022 är försenad och vi ber dig som köpt årskort att noggrant läsa texten samt följa guiden nedan för att säkerställa inträde till kommande hemmamatcher.

AIK Fotboll vill tacka för visat tålamod och be om ursäkt för förseningar.

Annons

AIK Fotboll har dagligen arbetat med att distribuera alla årskort sedan vi fick den första sändningen fysiska kort i slutet av februari. Leveranstiden i år har dessvärre varit längre än vanligt och hela processen blev försenad redan från start. Inte nog med att vi generellt sålt fler årskort än vanligt – vi har även sålt betydligt fler fysiska årskort än tidigare år. Detta är såklart väldigt glädjande men det skapade även nästa hinder i processen då de fysiska årskorten tog slut.

Vi har expressbeställt fler och inväntar den leveransen för att då återuppta arbetet med att distribuera dem. Det är, av förståeliga skäl, väldigt många som frågar efter sina årskort just nu. Vi ber om ursäkt att vi inte hinner svara på alla frågor.

Leveransen av den nya beställningen fysiska årskort kommer inte att hinna levereras innan hemmapremiären och det är därav ett större antal personer som inte kommer hinna få sina årskort i tid.

Detta ska givetvis inte hindra någon som köpt årskort från att gå på alla matcher.  Vi har därför aktiverat en ny lösning på biljettsidan där man kan ladda ned sin årskortsbiljett till matchen man vill gå på och få den som en PDF-fil via mejl.

OBS: Har du inte fått ditt årskort i mitten av v.14 så följ stegen för att hämta hem din biljett. Gör detta inför varje match tills att du får hem ditt kort, då kan du använda kortet som vanligt genom att skanna det i entrén.

Se guiden nedan för information hur du gör för att hämta hem din årskortsbiljett. Detta behöver göras via en dator.

Om du vidarebefordrar din årskortsbiljett till mailen så är ditt plastkort inaktivt till den matchen. Du måste då använda PDF-biljetten på matchdag.

Mejla till arskort@aikfotboll.se om det inte fungerar.

Stort tack för visat tålamod, vi ber om ursäkt för årets förseningar.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll