Uppdatering kring Jesper Nyholm

2018.03.15, kl 19:18
Jesper Nyholm är nu opererad för den fraktur på underbenet som drabbade Jesper i tisdagens match mot Örebro SK.

Operationen bedöms under förutsättningarna gått bra. Konvalescenstiden bedöms i nuläget så pass lång att Jesper kommer att vara borta från utagningsbarhet hela säsongen 2018.

– Jag har förberett mig för att vinna fotbollsmatcher med AIK 2018 och nu ligger jag här nyopererad, självklart känns det både i benet, hjärtat och huvudet. Jag har ett fantastiskt stöd i flickvän, familj, spelare, ledare och supportrar och det kommer hjälpa mig i min iver att ta mig tillbaka till fotbollsplanen säger Jesper Nyholm.

– Jesper har fått bästa möjliga vård i form av behandling och operation. Nu börjar arbetet att rehabilitera denna skada. AIK:s medicinska team kommer göra allt vi kan för att den processen skall bli så effektiv som möjligt säger Dr Jonas Lundmark AIK Fotboll.

– Vi lider oerhört med Jesper, han har nu en tuff rehabiliteringstid framför sig, både fysiskt och mentalt, han kommer att få allt tänkbart stöd för att komma tillbaka i bästa möjliga form säger Björn Wesström sportchef för AIK Fotboll.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll