Välkommen till den Allmänna premiärträningen 2022

2021.12.29, kl 12:30
Måndagen den 10 januari 2022, kl 18:00 inleder AIK:s herr- och damlag den gemensamma försäsongsträningen och man gör det på Skytteholms IP i Solna i form av den Allmänna premiärträningen. Det är givetvis fri entré denna kväll. Varmt välkomna!

Efter ett års uppehåll på grund av pandemirestriktioner är AIK Fotboll glada över att återigen kunna bjuda in klubbens supportrar till den Allmänna premiärträningen.

Både dam- och herrlaget kommer att inleda den Allmänna premiärträningen med sina fotbollspass kl 18:00 på Skytteholms IP (A-plan) i Solna och vi hoppas att så många supportrar som möjligt har möjlighet att vara på plats att hälsa ledare och spelare välkomna till en ny fotbollssäsong. Då inga restriktioner finns för sammankomster utomhus gäller fri entré i mån av plats. Vid förkylningssymptom ber vi dig dock att stanna hemma.

AIK Fotboll kommer att hålla kioskerna öppna för dryck och tilltugg. Betalning med Swish. Dessutom kommer AIK Shop att finnas på plats med ett begränsat, men exklusivt utbud. Utöver fotbollsträningarna, som pågår till ca kl 19:00, kommer även intervjuer med utvalda spelare och ledare att hållas.

AIK:s premiärträningar har av tradition lockat storpublik till Skytteholms IP. Den senaste publikfesten hölls torsdagen den 9 januari 2020, då var publiksiffran över 2 000 åskådare. Inför säsongen 2021 hölls dock premiärträningen inför tomma läktare på Friends Arena, då rådande pandemirestriktioner förbjöd allmänna sammankomster.

Passa på att redan nu göra som fler än 10 000 AIK-supportrar har gjort – nämligen att köpa årskort till den kommande fotbollssäsongen. Allt om årskort 2022 finns på denna sida.

Varmt välkomna till den Allmänna premiärträningen 2022 med AIK Fotboll!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll