Viktig information till dig som upplever problem med årskort och biljetter

2022.04.24, kl 11:46
Nedan följer viktig information till dig som upplever problem med årskort och biljetter inför dagens allsvenska derby på Friends Arena mellan AIK och Djurgården.

Annons:

Jag har biljett på Familjeläktaren

Gå till entrén som står på biljetten. Köpt biljett gäller! Ni som har köpt en familjebiljett till Derbyt och kommer då att sitta på sektion 325-327 på läktare 3. Detta då familjeläktarens normala position används av bortaklacken på samtliga derbyn. När ni kommer in i entré A går ni upp till läktare 3 och följer skyltningen till FAMILJELÄKTAREN alt. Skyltning om sektion 325 Höger – 327 Vänster. Dessa skyltar är placerade i taket.

Har du eventuella frågor kring detta, fråga närmaste värd på plats eller besök biljettkassan (bredvid AIK Shop) som öppnar kl. 12. Kom i god tid då vi räknar med mycket folk på plats, speciellt i biljettkassan timmen före match.

Jag väntar på att få min årskortsbiljett mailad

Under slutet av veckan och helgen har det skickats ut biljetter via e-post till dig som ännu inte har fått ditt årskort och inte hann hämta din biljett själv. Har du inte fått biljetten så ber vi dig kontrollera att du tittar i den mailbox som är knuten till den e-postadress som du uppgett när du köpt årskortet (kolla även om mailet eventuellt har fastnat i spamkorgen).

Hittar du fortfarande inte dina biljetter, se den här guiden för hur du kan ladda ner din biljett som en PDF. OBS: Detta måste göras från en dator, ej mobiltelefon. Skulle inte detta fungera så hänvisar vi dig till biljettkassan (bredvid AIK Shop) som hjälper dig att få din biljett (uppge ditt namn och mailadress). Biljettkassan öppnar kl 12:00.

Jag har redan hämtat ut min årskortsbiljett som en PDF

Hämtad biljett gäller. Eventuellt kan du ha fått en bekräftelse skickat till dig under de senaste dagarna. Detta är bara en bekräftelse och det är fortfarande den biljett som du tidigare laddat ner som gäller.

Jag vill dela min årskortsbiljett

Logga in på denna länk och dela därifrån. Har du inte fått ditt årskort så hittar kort och kundnummer genom genom att logga in på den här sidan. Klicka sedan på ”Min sida” i rullgardinen under ditt namn uppe till höger. Kundnumret är de siffror som står bredvid ditt namn. Kortnummer hittar du om du klickar på ”Alternativ” under fliken ”Paket/Årskort”.

Entréerna till matchen öppnar kl 13:30. På den här länken kan du läsa en mer utförlig derbyinformation för att underlätta ditt besök.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll