AIK Fotboll i nytt samarbete med Surfshark

2023.03.31, kl 18:00
AIK Fotboll presenterar stolt Surfshark som ny partner till klubben och samarbetsavtalet sträcker sig över säsongen 2023.

Precis som sport är hälsosamt för din kropp och själ, är en VPN hälsosam för dina enheter och din identitet online. AIK Fotboll är därför glada att kunna tillkännage klubbens nya partnerskap med Surfshark. Surfshark är en branschledande VPN-tjänst som krypterar din internetaktivitet, skyddar din data och integritet online och blockerar annonser samt skadlig programvara som kommer i vägen. Detta är bara några av de många saker som Surfshark levererar.

Nu går AIK Fotboll och Surfshark samman för att tillhandahålla den bästa digitala säkerheten för alla sportälskare. För att vara mer exakt kommer Surfshark att belöna dig som AIK-supporter med ett speciellt Surfshark VPN-erbjudande. Och det är inte allt, Surfshark kommer också med fina erbjudanden till AIK Fotbolls säsongskortinnehavare.

Redan nu har Surfshark ett kanonerbjudande till alla AIK-supportrar. Klicka här för att läsa mer.

Vi förstår vikten av digital säkerhet. Därför är vi glada över att börja arbeta på en säkrare online-framtid med Surfshark.

Om Surfshark
Surfshark etablerades 2018. Huvudkontoret ligger i Litauen, medan Surfshark B.V. (företaget som utvecklar cybersäkerhetsmjukvara) är registrerat i Nederländerna. Läs mer om Surfshark på deras officiella hemsida.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll