AIK Fotboll och Sportlib avslutar samarbetet

2021.10.06, kl 15:39
Sedan starten av FollowUs AIK 2017 har AIK Fotboll samarbetat med Sportlib för både produktion och distribution av klubbens rörliga material. Nu meddelar AIK Fotboll att samarbetet avslutas och tills vidare drivs klubb-TV i egen regi.

Tills vidare är alla kortbetalningar pausade för existerande abonnenter hos FollowUs AIK och nya abonnenter erbjuds 30 dagar fri access.

– AIK Fotboll kommer under hösten att arbeta fram en strategi över hur klubben ska arbeta med rörligt material framöver, både när det gäller kommande innehåll mot betalning samt fritt material. Ambitionen är att samla allt rörligt innehåll på en och samma plattform och att det material som skapas engagerar, informerar och ger värde till AIK:s supportrar, säger AIK Fotbolls kommunikationschef Tobias Larsson.

AIK Fotboll vill tacka Sportlib för ett gott samarbete under de år som FollowUs AIK producerats. Vi kan konstatera att vi är i en betydligt bättre position kring rörlig media än var vi befann oss innan samarbetet påbörjades och den resan har varit viktig för klubbens utveckling.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll