AIK Fotboll presenterar Studio AIK i samarbete med Sportlib

2019.03.15, kl 14:00
Inom kort startar Studio AIK. Programmet kommer att sändas på AIK Fotbolls officiella streamingtjänst FollowUs AIK varje fredag med premiär den 22 mars 2019, kl 17:00.

– Vi är glada att tillsammans med Sportlib kunna lansera ett studioformat där innehåll, samtal och spännande gäster med AIK-anknytning sätter våra kommande matcher i fokus. Satsningen kommer också att skapa möjligheter för AIK:s alla supportrar att bidra med synpunkter och ämnesval via sociala medier. Det är viktigt att vi gör saker tillsammans, säger AIK Fotbolls klubbdirektör Jens T Andersson inför lanseringen.

Programledare för Studio AIK blir Thomas Wilbacher med en bakgrund från andra fotbollsformat och även en hängiven supporter till klubben.
– Det klart att detta är ett extremt spännande uppdrag. Vi har ju ett enormt utbud att jobba med eftersom FollowUs AIK följer laget och klubben med dagliga inslag. Det finns så mycket att prata om i Studio AIK, men mest ser jag fram emot att fördjupa mig i intervjuer med spelare och ledare. Det ska bli fantastiskt kul, säger Thomas Wilbacher.

Vid sin sida kommer Thomas att ha Christoffer Svanemar som sidekick och Christoffer har en liknande bakgrund som programkollegan.
– Det kommer att skapa en skön stämning då vi har jobbat ihop förr, säger Thomas Wilbacher.

För att fira denna lansering kommer även AIK Fotboll och Sportlib ge alla supportrar möjligheten att skaffa FollowUs AIK helt gratis. Testa en månad utan bindningstid och se bland annat premiären med Studio AIK.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll