AIK Shops butik håller stängt från och med första veckan i januari

2023.12.27, kl 13:00
Från och med den första januari 2024 kommer AIK Shop hålla butiken i Friends Arena stängd. Det är ännu inte bestämt när butiken kommer att öppna dörrarna igen, detta eftersom det kommer pågå en rekryteringsprocess under januari månad. Noterbart är att butiken kommer hållas öppen alla dagar till och med den 30 december 2023.

Anledningen till att butiken i Solna håller stängt under den här perioden är att den externa operatör som drivit butiksbemanningen har försatts i konkurs. AIK Fotboll kommer i och med detta påbörja en rekryteringsprocess som innebär att butikens framtida personal inte längre kommer från ett bemanningsföretag – utan AIK kommer att ha personal i egen regi. Den här processen är beräknad att pågå under hela januari månad – men kan också förlängas över februari.

Perioden för öppet köp kommer att förlängas till dess att butiken återigen är satt i operativ drift. Värt att notera är om man vill återlämna produkter kommer detta inte vara möjligt att göra i butiken från och med första januari. För produkter som införskaffats i butiken finns två alternativ för att nyttja öppet köp eller bytesrätt:

  • Spara kvittot och produkten fram till dess att butiken öppnar igen och återlämna det väl på plats.
  • Maila info@aikshop.se för instruktioner kring returfrakt.

För vetskap kommer AIK Shops web-butik fortsatt vara i drift under perioden då butiken håller stängt.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll