Boka julbord och stöd Svartgul julafton

2019.10.10, kl 15:30
I samarbete med Maskrosbarn och O'Learys Mall of Scandinavia kommer AIK Fotboll i vinter att för tredje året i rad fira Svartgul Julafton. Nu kan du stötta initiativet genom att boka julbord hos O'Learys.

– Svartgul julafton är något unikt och vi känner oss ärade att ha blivit tillfrågade att vara en del av detta. AIK:s initiativ är extremt fint och vi vill självklart hjälpa till på alla sätt vi kan, säger Dick Lyngbrant från O’Learys Mall of Scandinavia.

Nu kan du som AIK-supporter stötta Svartgul Julafton – samtidigt som du får ta del av Sveriges största julbord. O’Learys Mall of Scandinavia skänker nämligen 10 procent av intäkterna för alla som använder koden SVARTGULJUL när man bokar sin plats via den här länken. Där hittar du också mer information. Julbordet serveras mellan den 2 – 21 december 2019 och både privatpersoner och företag kan använda bokningskoden.

Det är även glädjande att kunna konstatera att O’Learys Mall of Scandinavia inför 2020 har valt att gå med i AIK Fotbolls affärsnätverk.

– Vårt samarbete med O’Learys Mall of Scandinavia gör det möjligt för oss att arrangera Svartgul Julafton, och det är vi väldigt stolta och tacksamma över. Att de nu också väljer att gå med i affärsnätverket innebär att vi kan ta vårt partnerskap till nästa nivå, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef på AIK Fotboll.

– Vi har de senaste åren byggt upp ett fint partnerskap med AIK Fotboll. Genom att redan nu gå med i nätverket inför 2020 hoppas vi att fler företag ska hoppa på tåget – det här är en utmärkt möjlighet för oss att knyta till oss nya kontakter, säger O’Learys Dick Lyngbrant.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll