Derbyinformation: Hammarby – AIK (herr)

2022.05.13, kl 14:30
Söndagen den 15 maj 2022 beger sig AIK till Tele2 Arena för derby mot Hammarby, med avspark kl 15:00. Observera att matchen är slutsåld och att inga biljetter säljs på plats vid arenan. Vi rekommenderar att du som ska på derbyt läser igenom informationen nedan för att underlätta ditt besök.

Annons:

Vad?

Hammarby – AIK. Allsvenskan, omgång 8.

När?

Söndagen den 15 maj 2022. Avspark sker kl 15:00.

Var?

Tele2 Arena, Stockholm. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

Hela arenan, inklusive AIK:s tilldelade sektioner, är slutsåld. Inga biljetter säljs på plats vid arenan.

AIK har tilldelats sektionerna 115-119 (ståplats) samt 315-319 (sittplats).
Nedre etage (115-119): Entré P och M.
Övre etage (315-319): Entré O och K.

Det går bra att visa upp biljetten både i pappersformat och i mobilen. Tänk på att ladda ner er biljett i mobilen ifall att det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om ni har en trasig display då läsarna kan ha svårigheter att identifiera biljetten.

Hur tar jag mig till arenan?

Klicka här för kartlänk till Tele2 Arena.

Vi rekommenderar alla AIK-supportrar att ta sig till arenan söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca fem minuter att gå till entrén för bortasektionen. Planera din resa här på SL:s hemsida.

MTR har ställt upp med ett extrainsatt tunnelbanetåg från AIK:s supportersamling, som avgår från Odenplan direkt till Blåsut kl 13:29. Även efter matchen har extratrafik från Blåsut satts in.
OBS! Ingen pyroteknik på Odenplans station. Bränns det pyroteknik går larmet och ingen tunnelbana går på en timme. Pyroteknik = missad matchstart.
Vänligen respektera att all skadegörelse i tågen, inkl klistermärken, faktureras er klubb.

Kl 13:30 öppnar entréerna på Tele2 Arena. Entréerna till AIK:s sektioner på arenans södra sida är väl uppmärkta på plats och personal finns för att hjälpa till.

Vad gäller inne på arenan?

Mat och dryck: Vanligt kioskutbud. Försäljningsställe med ett flertal kassor.
Betalning: Tele2 Arena är en kontantfri arena.
Toaletter: Tillräckligt.
Rökning är inte tillåten inne på arenan.

SLO på plats på Tele2 Arena?

Ted Hedström – 070-853 18 91‬.
Ati Villalon.
John Skärlund.

SLO uppmanar: Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll. För att kunna se hela Allsvenskan 2022 är det abonnemanget “Sport Premium” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Ja, Sneakercharms är matchens vara denna derbyhelg, till specialpriset 199 kr (ordinarie pris 299 kr).

Du hittar matchens vara på AIKshop.se eller i AIK Shop i Friends Arena som håller öppet kl 11-18 (fredag) och 11-16 (lördag).

Något annat som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och i appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i klubben.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll