En miljon kronor till insamlingen för Hjärt-Lungfonden

2024.07.10, kl 11:00
En miljon kronor. Så mycket pengar har AIK Fotboll samlat in till Hjärt-Lungfonden och deras livsviktiga forskning.

AIK Fotbolls och Hjärt-Lungfondens samarbete sträcker sig tillbaka till säsongen 2017, då den ideella insamlingsorganisationen bland annat syntes på matchtröjan. 2021 stärktes relationen ytterligare då Hjärt-Lungfonden blev klubbens officiella samarbetspartner och genom olika kampanjer, bland annat via en årlig insamlingsmatch, har AIK Fotboll samlat in pengar för att stödja den livsviktiga forskning som Hjärt-Lungfonden står bakom.

Årets insamlingsmatch skedde den 5 maj då herrlaget tog emot IFK Norrköping hemma på Friends Arena – och när intäkterna därifrån nu har adderats till totalsumman från tidigare år kan vi konstatera att vi tillsammans har lyckats passera milstolpen en miljon insamlade kronor.

– Vi ser det som en ära att få vara med och bidra till Hjärt-Lungfondens viktiga arbete. Att vi genom vårt partnerskap har samlat ihop över en miljon kronor är en bedrift som sprider stolthet över hela AIK-familjen. Vår miljon gör skillnad, och räddar i förlängningen liv, säger Johan Westin, försäljningschef på AIK Fotboll.

Tack till alla medlemmar, supportrar och övriga som har varit med och bidragit till insamlingen genom åren!

Vill du skänka en gåva till Hjärt-Lungfonden? Klicka här för att komma till AIK Fotbolls insamlingssida där du hittar mer information.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll