Ett sista år med Notar

2022.02.04, kl 16:05
Notar är överens med AIK Fotboll om ytterligare ett år som huvudpartner för klubben. Det står dock redan nu klart att 2022 blir det sista året för Notar. Efter fem år tillsammans kommer samarbetet fortsätta inom andra former.

– Vi är verkligen jätteglada över att få ha burit fram AIK Fotbolls tröja under de här åren. Samarbetet har varit väldigt utvecklande för oss som organisation och vårt varumärke. Vi känner nu att vi uppnått den effekt och det resultat vi eftersträvat och kommit fram till att det här blir sista året som huvudpartner. Vi kommer självklart att även i framtiden samarbeta med AIK Fotboll, men i andra former, säger Henrik Rundgren, styrelseordförande Notar Sverige AB.

– Under de senaste fem åren har AIK Fotboll vuxit som klubb, både organisatoriskt och kommersiellt. Vi är på en betydligt större plats och har en starkare position idag. Notar är en stor, för att inte säga avgörande, del av den utvecklingen. Vi är väldigt glada och tacksamma över vårt samarbete och även om vi kommer att sakna dem på vår tröja så ska båda parter vara stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans, säger Fredrik Söderberg, tf VD/Klubbdirektör, AIK Fotboll.

Avtalet mellan Notar och AIK Fotboll löpte ut i samband med årsskiftet, men då möjligheten till att bidra till sportslig framgång öppnade sig valde Notar att utöka samarbetet med ytterligare ett år.

– Tanken var nog från början att vi skulle se en annan typ av samarbete för 2022, men vi såg det som en fin chans till att få avsluta samarbetet med att ge AIK Fotboll bästa möjliga förutsättningar inför kommande säsong. Det är vi väldigt glada och stolta över, fortsätter Henrik Rundgren.

AIK Fotboll vill tacka Notar för deras år som huvudpartner och ser fram emot att få avsluta ett väldigt fint samarbete på absolut bästa sätt.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll