Fredrik Söderberg ny klubbdirektör i AIK Fotboll

2023.06.26, kl 12:15
Fredrik Söderberg har utsetts till ny klubbdirektör för AIK Fotboll och VD för AIK Fotboll AB. Fredrik kommer närmast från rollen som Vice VD/Vice klubbdirektör för AIK Fotboll och har sedan den 29 maj även innehaft rollen som tillförordnad VD/Klubbdirektör.

Annons:

– Vi är glada över att Fredrik tackat ja till att bli VD/klubbdirektör i AIK Fotboll. Vi känner alla till hans djupa engagemang för klubben och styrelsen har nu arbetat med honom under en längre tid som vice VD samt som tillförordnad VD. Vår bedömning är att han är rätt person för att bygga AIK Fotboll starkare säger Robert Falck, styrelseordförande i AIK Fotboll, säger Robert Falck, styrelseordförande i AIK Fotboll.

– Jag är stolt och glad över förtroendet att få leda världens vackraste förening. Samtidigt är jag ödmjuk inför det hårda arbete som ligger framför oss. Det kommer krävas att vi sluter samman leden och jag är redo att ta mitt ansvar och göra jobbet, säger Fredrik Söderberg.

Fredrik Söderberg anställdes som Biljett- och marknadschef den 1 juli 2018 och utsågs den 4 maj 2020 till Vice VD och Vice klubbdirektör för AIK Fotboll. Han har dessförinnan arbetat i många år med sportevenemang på Friends Arena och Stockholm Live. Han har även drivit eget företag inom mediabranschen. Fredrik är utbildad inom marknadsföring och har en internationell utbildning inom Club Management. Fredrik tillträder den nya tjänsten i dag den 26 juni 2023.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll