Ge AIK Fotboll ditt hemmastöd - vinn matchanvända spelartröjor

2020.06.15, kl 17:15
Ge AIK Fotboll ditt hemmastöd, köp en fiktiv matchbiljett – och du har chansen att vinna en matchanvänd spelartröja.
För varje 50 SEK du swishar ges du nu möjligheten att tävla om unika matchtröjor, samtidigt som du bidrar till att hjälpa klubben under tiden då våra fotbollsläktare står tomma.

Annons:

När AIK Fotbolls herrlag på onsdag kliver ut på Friends Arena för att spela årets hemmapremiär i Allsvenskan 2020, mot IFK Norrköping, gör vi det utan supportrar på våra läktare.

Men även om läktarna är tomma är stödet enormt – vi hör dagligen av AIK:are som frågar hur de kan hjälpa klubben i dessa tuffa tider då biljettförsäljningen står stilla. Därför öppnar vi nu upp för möjligheten för er supportrar att köpa fiktiva matchbiljetter till våra hemmamatcher i Allsvenskan 2020. Men då vill vi också ge någonting tillbaka.
AIK Fotbolls matchtröjor har för vana att bli en angelägenhet för många, även utanför Sveriges gränser. Det märkte inte minst i vintras då vi lanserade årets hemmatröja från Nike, under parollen ”Vår viktigaste matchtröja någonsin”.
Onsdagen den 17 juni kliver elva AIK-spelare för första gången någonsin ut på Friends Arenas gräs i det nya stället. Ett par dagar senare kan någon av dessa tröjor vara din.

Hur gör jag då för att vara med och tävla?

  1. Swisha 50 SEK (eller mer – för varje 50 SEK ökar dina vinstchanser) till nummer 123 115 95 73.
  2. Skriv svaret på frågan “Vad heter AIK Fotbolls huvudsamarbetspartner som syns på bröstet på våra matchtröjor säsongen 2020?” i Swish-appens meddelandefält tillsammans med din epostadress.
  3. Du är nu med i utlottningen av en av tre matchanvända spelartröjor. Vilka tröjor det blir röstas fram av er supportrar i våra sociala kanaler efter avslutad match.
  4. Kl 19.00 dagen efter avslutad match stängs tävlingen och tre lyckliga vinnare som har svarat rätt på frågan koras. Du kan alltså swisha och delta även en tid efter avslutad match.
Inför varje hemmamatch inleds en ny tävling, med en ny fråga att svara på, och där tre nya matchtröjor ska hitta sina nya ägare.
Lycka till – och tack för att du är med och bidrar till AIK Fotboll i dessa tuffa tider.
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll