Information om hur man byter ägare på ett köpt årskort

2024.02.07, kl 19:03
I samband med bytet av biljettsystem så har flertalet årskort hamnat på fel konton. Det har att göra med att en funktion som separerade köpare och ägare av kort. Nu finns en ny funktion på biljettsidan som låter dig själv byta ägare på ditt/dina årskort.

Observera att det är väldigt viktigt att du läser och följer den guide du finner nedan när du genomför ett ägarbyte för att det ska bli korrekt genomfört. Byter du ägare på ett årskort så är det för hela säsongen.

Funktionen ”Dela matchbiljett” gäller endast en match i taget om du själv inte kan gå. Delar du en matchbiljett så går det sedan inte att byta ägare på själva årskortet.

Vi rekommenderar att du börjar med att säkerställa att det finns ett konto som det går att komma åt på vår biljettsida i den mail som det planerade ägarbytet ska ske till innan du genomför stegen för att byta ägare på kortet. Då slipper ni fastna i sista steget när den nya ägaren ska ta emot kortet.

QR-koden på det tryckta plastkortet påverkas inte av ett ägarbyte, man behöver med andra ord inte köpa ett nytt plastkort. Det står inte heller namn på korten – vilket innebär att det inte är några problem att ge vidare plastkortet till den nya ägaren. Alla årskort kommer att skickas med posten mot mitten och slutet av februari. De skickas då till den ursprungliga köparen av årskortet.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll