Kompletterande information gällande förändringar i AIK Fotboll Dams spelartrupp

2022.07.30, kl 17:06
Tidigare idag kommunicerade AIK Fotboll att lagkapten Hannah Davison och vice lagkapten Jenny Danielsson lämnar klubben. Kommunikationen gick ut med hänsyn till spelarnas nya klubb Rangers FC av misstag kommunicerat övergången vid sidan av den avstämda gemensamma tidsplanen. Nedan följer därför kompletterande information.

AIK Fotboll meddelar idag att Hannah Davison och Jenny Danielsson lämnar klubben för att ansluta till Rangers FC. Klubbarna är överens om en omedelbar övergång vilket innebär att båda spelarna gjort sitt sista framträdande i AIK-tröjan för denna gång.

– Jag vill tacka både Hannah och Jenny för deras insatser i AIK. Båda spelarna har bidragit med en hög ambitionsnivå och professionalism och jag önskar dem all lycka till i sina nya uppdrag, säger AIK Fotbolls sportchef Herish Sadi.

– Trots förlusten av dessa två spelare så mår AIK Dam bra. Tillskotten och alla andra spelare och ledare ser fram emot hösten för att försöka vända på det här, säger Herish Sadi.

– AIK Fotbolls ambitioner för vår damverksamhet ligger oförändrat kvar. För närvarande har vi en utsatt tabellsituation som vi behöver omhänderta och framöver vill vi etablera oss högre upp med vår fantastiska akademi som grund, säger Manuel Lindberg, VD och Klubbdirektör för AIK Fotboll.

– Det är alltid tråkigt när spelare lämnar AIK Fotboll oavsett skäl, men vi som klubb vill inte stå i vägen för spelares önskemål eller ambitioner utan vi vill bygga en spelartrupp där alla spelare också vill representera AIK. Med detta sagt vill vi givetvis önska både Hannah och Jenny stort lycka till, fortsätter Manuel Lindberg.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll