Robert Lundström lämnar AIK Fotboll

2021.02.05, kl 16:05
AIK Fotboll vill tacka av ännu en guldhjälte som lämnar klubben då avtalet mellan parterna löpte ut vid årsskiftet. Robert Lundström kom till AIK inför guldsäsongen 2018 och bidrog till SM-guldet.

Annons:

– Vi har under januari utvärderat situationen kring Robert Lundström och nu kommit fram till att inte erbjuda en kontraktsförlängning. Robert fick en flygande start i AIK och la grunden för det som skulle bli ett efterlängtat guld 2018. Vi tackar Robert för insatserna i den svartgula tröjan och önskar honom all lycka i sin fortsatta karriär, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius.

– Jag vill tacka alla mina lagkamrater och supportrar för de här tre åren. Guldet 2018 kommer jag alltid bära med mig som ett oförglömligt minne och jag önskar klubben all lycka i framtiden, säger Robert Lundström.

31-årige Robert Lundström, född den 1 november 1989 på Sundsvalls sjukhus, anslöt till AIK Fotboll inför säsongen 2018 från den norska klubben Vålerenga Fotboll. Hans 1–0-mål i den allsvenska premiären den 2 april samma år, mot Dalkurd FF inför 30 334 åskådare hemma på Friends Arena, blev startskottet för en framgångsrik AIK-säsong som slutade med en säkrad SM-titel på Guldfågeln Arena i Kalmar drygt sju månader senare.

Text: Olle Östman

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll