Supporterinformation: AIK – Hammarby

2021.04.24, kl 17:00
Söndagen den 25 april 2021 tar AIK emot Hammarby hemma på Friends Arena i en match som tillhör omgång 3 av Allsvenskan 2021. Avspark på Nationalarenan sker kl 17:30.
Observera att inga biljetter säljs till matchen, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

AIK – Hammarby. Allsvenskan 2021, omgång 3.

När?

Söndagen den 25 april. Avspark sker kl 17:30.

Var?

Nationalarenan, Friends Arena. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen?

Då restriktioner råder som följd av den pågående coronapandemin, kommer endast åtta årskortsinnehavare få se matchen på plats. Vilka åtta det blir kommer att avgöras via lottning. Mer information om detta hittar du här.

AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar utan giltig matchbiljett följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen.

Matchen tv-sänds i Discovery+, som just nu har ett supererbjudande som innebär att du kan teckna ett årspaket och se hela Allsvenskan 2021 till priset 199 kr/månad (ord. pris 299 kr/månad). Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 samt alla försäsongsmatcher är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Ja, en efterlängtad nyhet. Nu finns nämligen våra populära glas även med jubileumsemblemet ingraverat. Glasen, som säljs i 2-pack, levereras i en fin presentbox och finns i sju olika modeller: AIKshop.se.

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Hur visar jag bäst AIK Fotboll mitt hemmastöd?

Genom att köpa en digital matchbiljett och på så sätt delta i vår tävling där tre av AIK-spelarnas matchtröjor står på spel varje hemmamatch.

Fullständiga tävlingsregler hittar du här!

Stötta AIK Fotboll 2021

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Årskort-21 är det bästa sättet att stödja AIK Fotboll på just nu. Dessutom är det din största möjlighet att få se AIK på plats i år. Läs mer om Årskort-21 här.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll