Supporterinformation: AIK – Jönköpings Södra IF

2020.02.21, kl 13:00
Söndagen den 23 februari 2020, med avspark kl 12:30, tar AIK emot Jönköpings Södra IF hemma på Skytteholms IP i den första gruppspelsmatchen av Svenska cupen 2019/20. Entréerna öppnar kl 11:30. Nedan följer information för att underlätta ert besök.
OBS: Matchen är slutsåld, inga biljetter kommer att säljas i entrén.

Stöd AIK säsongen 2020 – köp årskort:

Klacksektion
Den här matchen kommer Norra stå att vara belägen på läktaren mot Solnahallen.

Rekommenderad färdväg
AIK-supportrar: Tunnelbana till/från Solna centrum. Pendeltåg till Solna station. Tvärbanan Solna centrum. Här på länken kan du läsa mer om hur du hittar till Skytteholms IP.
J-Södrasupportrar: Gå genom Skytteholmsparken för att komma till bortasektionens entré.

Färdtjänst
För färdtjänst sker avstigning inför match och påstigning efter match vid Skytteholms IP, Huvudstagatan 2C.

Biljetter
Matchen är slutsåld. Inga biljetter kommer att säljas i entrén.

Din biljett scannar du i entrén, antingen via din smarta telefon eller genom att skriva ut den i förväg. Skytteholms IP har till denna match en kapacitet på ca 5 200 platser, så kom gärna till arenan i tid för att undvika långa köer.

Sittplatser på huvudläktaren
Det säljs inga numrerade biljetter till AIK Fotbolls arrangerade matcher på Skytteholms IP. Det är därmed fri sittning och först till kvarn som gäller för er som önskar att sitta på huvudläktaren. Observera att den mittersta, minsta läktarsektionen (svarta och gula stolar) är reserverad för bland annat ackrediterad media och AIK Fotbolls ackrediterade samarbetspartners. På övriga läktarsektioner (röda stolar) är det fri sittning.

Säkerhet och service på arenan
Visitering kan ske vid inpassering. Större paraplyer än de som ryms i en jackficka är inte tillåtna. Kom i tid till arenaområdet då köer kan uppstå vid inpassering. På arrangemanget bemannar AIK Fotboll med värdar som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt. Behöver ni akut hjälp kontakta omedelbart en publikvärld som hjälper er att komma i kontakt med sjukvård.

Mat och dryck
Det finns kiosker i närheten av samtliga sektioner med ett allmänt kioskutbud av kaffe, snacks och dryck som accepterar Swish och kontanter.

Souvenirer
AIK Shop finns på plats med ett begränsat utbud, bland annat matchens vara som du även hittar online.

Länkar
Skytteholms IP med bra information inför ditt besök.
SL med information om tider till/från arenan.
Ta en titt på AIK Shops utbud innan du anländer till arenan.

Vi önskar alla varmt välkomna till söndagens fotbollsmatch!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll