Supporterinformation: AIK – Piteå IF DFF (dam)

2023.03.04, kl 13:00
Söndagen den 5 mars 2023 spelar AIK Fotbolls damlag hemmamatch i Svenska cupen 2022/23. Piteå IF DFF gästar Skytteholms IP och avspark sker kl 17:00. Vi rekommenderar att du som ska se matchen på plats läser igenom informationen nedan för att underlätta ditt besök.

Vad?

AIK – Piteå IF DFF. Svenska cupen 2022/2023, grupp 4.

När?

Söndagen den 5 mars 2023. Avspark sker kl 17:00.

Var?

Skytteholms IP. Underlaget är konstgräs.

Mer information om hur du tar dig till Skytteholms IP hittar du här.

Hur kan jag se matchen på plats?

  • Om du ännu inte har köpt biljett till matchen gör du det på den här sidan. Pris: onumrerad sittplats 109 kr (reducerat pris 75 kr).
  • Är du årskortsinnehavare går du in genom att visa upp ditt årskort. Har du inte fått ditt årskort så kan du dela ditt årskort och ta ut en biljett. Det gör du på den här sidan.
  • Entrén öppnar kl 16:00 (d v s 60 minuter innan avspark). Huvudentrén mot Solna Centrum är den som gäller för matchen. Kom i tid för att undvika trängsel och långa köer.
  • Din entrébiljett scannas i entrén. Tänk på att i förväg ladda ner biljetten i mobilen ifall det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om du har en trasig display då läsarna annars kan ha svårigheter att identifiera biljetten.
  • Det är onumrerade platser. Du väljer en tillgänglig plats på huvudläktaren (sittplats) eller ståplatsläktaren.
  • Observera att användande av pyrotekniska pjäser och andra ordningsstörningar är förbjudet enligt lag. Läs mer här om vad som gäller inne på arenan.
  • Det är ej tillåtet att medföra husdjur in på arenan.

Finns det någon kiosk på plats?

Ja, en kiosk i anslutning till vardera läktarsektion, där varm och kall dryck, korv, fikabröd och godis erbjuds. Betalning sker via Swish.

Toaletter?

En dam-, en herr- samt en handikappanpassad toalett i anslutning till vardera läktarsektion.

Var vänlig håll avstånd när du köar.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Om du inte kan vara på plats ser du istället matchen direkt i AIK Fotbolls app AIK+ och på AIKplus.se.

För att kunna se direktsändningen behöver du teckna ett premiumabonnemang i AIK+ för 89 kr/månad (utan bindningstid). Då får du ta del av allt material i appen, med dagliga inslag inifrån klubben, samtidigt som du stödjer AIK Fotboll ekonomiskt.

Något mer som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och i appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll