Supporterinformation: Helsingborgs IF - AIK

2020.07.11, kl 11:15
Söndagen den 12 juli 2020 beger sig AIK till Olympia i Helsingborg för match mot Helsingborgs IF. Mötet tillhör den sjunde omgången av Allsvenskan och avspark sker kl 14:30.
Observera att matchen kommer att spelas inför tomma läktare, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

Helsingborgs IF – AIK | Allsvenskan 2020 | Omgång 7:30.

När?

Söndagen den 12 juli. Avspark sker kl 14:30.

Var?

Olympia i Helsingborg. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen?

ingen publik tills vidare tillåts på idrottsevenemang i Sverige kommer matchen att spelas inför tomma läktare. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen.

Matchen tv-sänds i Kanal 5 samt på Dplay. Registrera ett konto via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se samtliga matcher från Allsvenskan 2020 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon Matchens vara?

Ja, 25 procent rabatt på alla våra posters och ramar. Erbjudandet gäller fram till söndag kl 23:59 och rabatten dras automatiskt av i kassan när du betalar.

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Köp en fiktiv matchbiljett till nästa hemmamatch (onsdagen den 15 juli mot IK Sirius). Då är du dessutom med och tävla om spelartröjor från den aktuella matchen. Fullständiga tävlingsregler och resultat från tidigare hemmamatcher hittar du här.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Du kan även köpa biljettvouchers till framtida AIK-matcher på Friends Arena. Vouchern fungerar som ett presentkort på valfri hemmamatch i Allsvenskan när publik återigen är tillåtet på våra arrangemang.

Vill du hellre stötta AIK Fotboll med ett engångsbelopp finns möjligheten att swisha valfri summa till nummer 123 115 95 73.

Något mer värt att veta inför avspark?

  • Helsingborgs IF och AIK har mötts 140 gånger och det är en knapp övervikt i svartgula segrar. Statistiken hittar du här.
  • 88 AIK-mål har producerats i Helsingborg. Flest har Per Kaufeldt gjort.
  • Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att få senaste nytt om vad som händer i AIK Fotboll.
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll