Träningsmatchen mot Giffarna flyttas

2019.01.22, kl 15:21
Då väderprognoserna för Stockholmsområdet under den kommande lördagen pekar mot ett kraftigt snöfall som troligen skulle sätta stopp för den planerade träningsmatchen mellan AIK och Gif Sundsvall så har lagen valt att istället spela matchen under fredagen.

Träningsmatchen mellan AIK och Gif Sundsvall kommer att spelas fredagen den 25 januari 2019, kl 14:00 på Skytteholms IP i Solna och det kommer att vara fri entré.

När det gäller köpta matchbiljetter har ett flertal supportrar redan köpt biljett till matchen och det finns två alternativ för er gällande pengarna. Antingen väljer ni att skänka pengarna från biljettköpet till AIK Fotbolls ungdomsverksamhet eller så ombeds ni kontakta AIK Fotboll på mejladressen aikfotboll@aikfotboll.se innan avspark på fredag för att få betalningen tillbaka. Väljer ni att inte höra av er till AIK Fotboll innan avspark så kommer pengarna att gå till ungdomsverksamheten.

AIK Fotboll beklagar att träningsmatchen flyttas med kort varsel, men det är av stor vikt att laget får ännu en match i benen innan man på måndag beger sig till träningslägret. AIK:s samtliga träningsmatcher under försäsongen sänds på C More – om du inte har möjlighet att vara på plats på denna match.

Kiosken kommer att vara öppen under matchen.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019