Kategorier årskort

AIK erbjuder många olika kategorier för årskort 2017 - här kan ni läsa om alla.

För all information om våra årskort för 2017 så hänvisar vi till vår speciella årskortssajt www.arskort.se.

Passa även på att göra vårt populära årskortstest. Där försöker vi, med glimten i ögat, hjälpa er att hitta rätt sektion för just dig för den kommande säsongen, gör testet här.

Var köper man årskort?
Årskort för 2017 köper man enklast online på Friends Arenas hemsida.

Det går även bra att köpa årskort i biljettkassan på Friends Arena som har öppet måndag – fredag kl 09:00 – 13:00 samt i AIK Shop som har öppet måndag – fredag kl 10:00 – 18:00 samt lördagar kl 10:00 – 16:00.

Kontakt
Alla frågor kring årskort hanteras av Friends Arena och de når man på arskort@aik.se eller på telefon 08 – 502 535 20, vardagar mellan kl 09:00 – 13:00.

Arenalayout
Årskortskategorier 2017

Långsida
På den centrala långsidan sitter du på  våra absolut bästa platser på läktare 1. Det här är platser för dig som vill sitta riktigt bra och ha full kontroll över spelet. Du har betalat lite mer för dina platser, men det är det värt. Med årskort på Långsida har du tillgång till Carlsberg Bar i samband med matchen. Där kan du umgås med dina vänner, äta god mat samt dricka en öl, ett glas vin eller ett alkoholfritt alternativ. Observera att man måste vara minst 20 år för att ha tillträde till puben och att tillträde ges i mån av plats. Från din plats är det dessutom alltid nära till en kiosk med ett brett utbud av lättare mat och dryck.

Pris: 4 600 kr.

Långsida Kant
På Långsida Kant kan du välja om du vill sitta lite närmare stämningen på Norra Stå och vara än mer bidragande till atmosfären på arenan. Du gillar att sjunga med i sångerna som strömmar från ståplats, men gillar ändå att ha din egen stol.

Pris: 3 500 kr.

Familjeläktare 1 & 2
Här är du en del av Sveriges största och bästa familjeläktare där man kan gå på AIK Fotbolls hemmamatcher till ett bra pris. Det finns två olika varianter av Familjeläktare på AIK Fotbolls matcher: Familjeläktare 1 är belägen på den Södra läktarens nedre läktare. Här är det onumrerade stolar som gäller. Sedan har vi Familjeläktare 2 som är beläget precis ovanför Familjeläktare 1 på läktare 2 där man har fasta egna stolar hela året. AIK Fotboll har alltid arrangemang för de yngsta innan våra matcher samt aktiviteter bakom våra läktare under matchen.

Pris Familjeläktare 1: Vuxen 1 999 kr, barn 199 kr.

Pris Familjeläktare 2: Vuxen 2 199 kr, barn 299 kr.

Norra stå
På Sveriges mest kända och högljudda ståplats sjunger vi fram AIK till nya framgångar. Platserna på denna läktare är onumrerad ståplats. På Norra Stå har du tillgång till AIK-puben i anslutning till den Norra läktaren. Puben är öppen innan matchen och fram till och med att halvtidsvilan är över. I puben kan du umgås med dina vänner, äta mat och dricka en öl, ett glas vin eller ett alkoholfritt alternativ. Puben öppnar när entréerna öppnar och observera att man måste vara minst 20 år för att ha tillträde till puben och tillträde ges i mån av plats.

Pris. 1 700 kr.

Pensionärsläktaren
Vårt senaste tillskott är en Pensionärssektion där du som pensionär till bra priser kan se AIK Fotbolls hemmamatcher från bra platser på den Östra läktarens kant. Sektionen har en egen ingång med både rulltrappa samt hiss och ligger i närhet till färdtjänst, taxi och kommunala färdmedel i form av pendeltåg. I närhet till sektionen finns kiosker där du kan köpa fika och lättare förtäring i paus samtidigt som du bekantar dig med dina bänkgrannar.

Pris: 1 299 kr.

Norra Ungdom
Norra Ungdom är en egen sektion bredvid Norra Stå för dig som är mellan 12 och 16 år. Detta är en aktiv läktare där man stöttar laget genom att färga läktaren svart och gul samt sjunger tillsammans med Norra Stå. Våra värdar finns på plats för er under matchen. Även i år planeras en särskild bortaresa för Norra Ungdom och de som har årskort här erbjuds en möjlighet att åka med på denna. Mer information om själva bortaresan kommer senare. Norra Ungdom är perfekt som komplement för familjen där föräldrarna vill ha årskort på någon av våra sittplatssektioner medan ungdomarna sjunger fram vårt lag för att sedan kunna åka tillsammans till och från matchen.

Pris: 850 kr.

Norra Sitt
Norra Sitt är antagligen den mest prisvärda sektionen som erbjuder en fantastisk överblick av spelet. Norra Sitt innehåller även sittplats på långsidornas hörn och kanter på läktare 2. Även på Norra Sitt har du tillgång till AIK-puben i anslutning till den Norra läktaren. Puben är öppen innan matchen och fram till halvtidsvilan är över. I puben kan du umgås med dina vänner, äta mat och dricka en öl, ett glas vin eller ett alkoholfritt alternativ. Puben öppnar när entréerna öppnar och observera att man måste vara minst 20 år för att ha tillträde till puben och tillträde ges i mån av plats.

Pris: 2 700 kr.

Västra Övre – “Kaffe & kaka”
Västra Övre med tillgång till den nya och uppfräschade VIP-loungen med fullständiga rättigheter för dig och dina vänner innan, under och efter matchen. VIP-loungen öppnar redan två timmar innan avspark för att ni ska kunna ladda upp inför matchen bara några meter från era sköna sittplatser. AIK Fotbolls läsvärda matchprogram samt kaffe och kaka ingår vid varje hemmamatch. Din placering är på den Västra långsidan på läktare 2 med sköna vadderade stolar och med bra översikt över spelet och planen.

Pris: 6 900 kr.

Premium (Nätverk West Lounge, Lennart Johansson)
Friends Arenas buffé är något utöver det vanliga med mat från Operakällaren. Här sitter du mitt på den Västra långsidan på arenans bästa platser med fantastisk utsikt över planen och spelet. Maten äter ni precis bakom läktaren och ni kan även följa spelet genom de stora glasfönsterna eller varför inte ta en kaffe på terrassen och se matchen därifrån. Biljetter till West Lounge köper man direkt av AIK Fotbolls marknadsavdelning och de nås på athena.nikou@aik.se.

Pris: Kontakta athena.nikou@aik.se för prisuppgifter.

Annonser

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019