AIK United

Mål
Målet med AIK United är att erbjuda tränings- och matchverksamhet för alla fotbollsintresserade flickor och pojkar med funktionsvariationer, oavsett ålder. Träning ska bedrivas en gång i veckan med betoning på spelarnas egna villkor.

Syfte
Syftet med AIK Uniteds verksamhet är att ta till vara på och utveckla det stora fotbollsintresset AIK Uniteds verksamma har. Fotbollsverksamheten ökar intresset för motion och utvecklar ungdomarnas motorik. En viktig del i AIK Uniteds verksamhet är att stå för social utveckling och glädje till att umgås. AIK Ungdomsfotboll ska verka för att alla barn och ungdomar ska kunna få en meningsfull fritid och på så sätt skapa ett intresse för fotboll i allmänhet och i synnerhet AIK som klubb.

Organisation
Koordinator för Barn och Ungdomsverksamhet, ansvarar för AIK United tillsammans med ledarna i AIK United. Koordinator för Barn och ungdomsverksamhet ansvarar för administration och information samt ansvarar för utveckling av träningsverksamheten. AIK Uniteds ledare ansvarar för lagets planering och genomförande av tävlingsverksamheten, så som tränings- och seriematcher samt turneringsverksamhet.

Vill du börja spela fotboll i AIK United?
Mejla koordinator för Barn och Ungdomsverksamhet, Roger Wikström, roger.wikstrom@aikfotboll.se

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll