2017 års matchtröja är här!

2017.03.31, kl 10:00
Årets kampanj är Årets angelägenhet. Hjärt-Lungfonden är en organisation som AIK Fotboll har en nära koppling till ända sedan vår älskade målvakt Ivan Turina avled av ett hjärtfel i maj 2013. ”Vi är överallt” är ett uttryck vi ofta använder och överallt finns också historier som den om Ivan Turina. Så gott som alla människor har en historia och en upplevelse som är relaterat till hjärt- och lungsjukdomar. Vår tids största folksjukdom.

Idag ger AIK Fotboll och Hjärt-Lungfonden dig möjlighet att:

– Köpa och klä dig i världens vackraste matchtröja.
– Stödja Hjärt-Lungfonden i deras forskning.
– Hylla en vän, anhörig eller med ett Öppet hjärta solidariskt stödja saken.

Hylla en vän eller anhörig!

Genom att köpa årets matchtröja så kan du applicera initialerna från en anhörig eller en person som drabbats av detta. Du kan också välja att ha ett Öppet hjärta, d v s ett hjärta utan initialer för att visa ditt solidariska stöd till alla som drabbas. AIK Fotboll upplåter från och med idag 1 000 matchtröjor för detta ändamål.

Beställ din matchtröja idag genom www.aikshop.se eller genom ett besök i vår butik på Dalvägen 30 vid Friends Arena i Solna. Priset för tröjan inklusive sponsortryck, namn och nummer samt det applicerade hjärtat på tröjans ärm är 999 kr varav 100 kr oavkortat går till Hjärt-Lungfonden.

Matchtröjan har minst fem dagars leverans oavsett köp i butik eller på webben.

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018