AIK Fotboll söker fler värdar och värdinnor till servicegruppen

2019.01.23, kl 08:14
Tjänstebeskrivning: Som värd/värdinna ingår du i ett team som ansvarar för AIK Fotbolls värdskap och gästupplevelse kring Friends Arenas VIP-ytor.

Som representant för servicegruppen är du AIK Fotbolls varumärke utåt, men även inåt. Du har en stark naturlig känsla för lagarbete, service och de små detaljerna som gör stor skillnad i ett värdskap. Du är noggrann, flexibel och stresstålig. Du är social och kan hantera olika personligheter. En viktig egenskap som är viktig är att du har förmågan att orka hålla ett högt tempo i en ibland högljudd och stimmig miljö som ett arrangemang kring en fotbollsmatch kan innebära.

Ett trevligt bemötande mot våra besökare faller sig naturligt för dig och det är även något som du själv värderar högt.

Övrigt: Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk, utvecklande, kreativ miljö i en av Nordens största fotbollsklubbar. Du blir en del av ett härligt team som varje hemmamatch arbetar med att utveckla AIK Fotboll än starkare och därmed skapa förutsättningar för sportsliga och kommersiella framgångar.

Start: Mars 2019.

Omfattning: 13-15 tillfällen per säsong mellan mars-november.

Lön: Timlön.

Arbetstid: 5-8 timmar per tillfälle.

Plats: Företrädelsevis Friends Arena, Solna.

Sista ansökningsdag: Fredagen den 15 mars 2019.

Din ansökan, eller frågor om tjänsten, sänder du via mejl till AIK Fotbolls servicechef Daniel Norlander och bifoga gärna ett CV i ansökan: daniel.norlander@aikfotboll.se

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019