AIK Fotboll lanserar AIK-hjälpen

2020.04.25, kl 16:30
Som en del av den pågående kampanjen "Det som får oss att leva – inte bara existera" lanseras måndagen den 27 april 2020 AIK-hjälpen som är en auktion till förmån för AIK Fotboll. Spelare, personal och samarbetspartners har tillsammans bidragit till en mängd olika AIK-relaterade föremål och upplevelser som nu auktioneras ut via AIK Fotbolls konto på Tradera.

De flesta budgivningar kommer att pågå under 14 dagar, undantaget är den fantastiskt hyllade försäsongströjan 2020 inspirerad av matchstället från 1910. Försäsongströjan kommer i en exklusiv låda som är signerad av hela herrtruppen. Då vi har ett flertal försäsongströjor att auktionera ut så kommer en budgivning att pågå i tre dygn innan den avslutas och en ny auktion tar vid dagen efter. Detta är en unik möjlighet att buda hem en internationellt hyllad matchtröja, signerad av hela herrtruppen.

Försäsongströjan är bara början på en mängd olika objekt som kommer att auktioneras ut. Vill man tillsammans med en vän lära känna ett par sanna AIK-profiler genom att tillbringa ett antal timmar på sjön tillsammans i hopp om att få napp så rekommenderas du varmt att hålla koll på AIK-hjälpen de kommande veckorna.

För att AIK-hjälpens utbud ska bli så komplett som möjligt så välkomnar vi nu alla våra fantastiska supportrar att delta. Det är fullt förståeligt att man håller hårt i sin AIK-memorabilia och sina samlarobjekt då det ofta har ett högt personligt värde, men har du något hemma som du tror skulle passa och som du är villig att donera till auktionen så är det enormt uppskattat av AIK Fotboll. Skriv till aikhjalpen@aikfotboll.se för mer information. Möjligheten att bidra till AIK-hjälpen är öppen fram till och med söndagen den 10 maj 2020.

AIK Fotboll har underbara supportrar, stödet som visats för kampanjen “Det som får oss att leva – inte bara existera” är överväldigande och rörande. Vill man vara med och bidra till AIK-hjälpen så är vi oerhört tacksamma även för det. Tillsammans kommer vi att gå starka genom detta.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll