Förändring i AIK Fotboll AB:s styrelse

2018.09.26, kl 09:45
Styrelseledamot Christian Snäcke har per 2018-09-25 begärt utträde ur styrelsen i AIK Fotboll AB. AIK Fotboll tackar Christian för hans arbete och engagemang och önskar honom lycka till i framtiden.

Styrelsen i AIK Fotboll AB består därmed av sju ledamöter, Per Bystedt (styrelseordförande), Helena Roxtorp, Patrick Englund, Faje Gani, Anders Appell, Marianne Bogle och Eric Ljunggren.

Kommentar från Christian Snäcke:
“Med anledning av jobb utomlands sedan en tid och en insikt av att inte hinna med styrelsearbetet väljer jag att kliva av uppdraget som ledamot i AIK Fotboll AB. Det är ett viktigt uppdrag att som förtroendevald företräda medlemmarna på ett aktivt sätt och närvaro är en förutsättning. Den tiden som jag är i Sverige kommer givetvis läggas på AIK i form av engagemang på läktaren. Där allt började.”

“Med flera viktiga lärdomar I bagaget och en sportslig satsning som nog saknar motstycke kan man känna sig (lite) nöjd. AIK Fotboll AB är idag företagstänkande, vilket på sikt kommer skapa förutsättningar. 51%-regeln ligger mig varmt om hjärtat, det är viktigt med medlemmarnas bestämmande. Den viktigaste ingrediensen är engagemanget och närvaron. Krav och öppenhet skapas i forum där alla kan närvara, årsmöten och informationsmöten. Jag tror nog att mitt ibland jobbiga ifrågasättande gjort AIK Fotboll gott. Ibland på gränsen till obstinat har jag ifrågasatt mitt och andras beslut. Kravbilden är viktig och gör oss alla bättre. AIK är viktigt, viktigast. Vi ses på läktaren.”

Text: Styrelsen i AIK Fotboll AB

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll