Herrlaget ställer in träningslägret

2022.01.24, kl 14:00
AIK Fotboll har med anledning av osäkerheten gällande den pågående pandemin beslutat att herrlagets planerade träningsläger i Portugal inte kommer att genomföras.

– I den rådande situationen kan vi inte säkerställa målsättningen och ambitionen som vi som klubb hade med det inplanerade träningslägret och därför väljer vi denna gång att inte åka iväg utan tittar på andra alternativ och träningsmatcher inom landets gränser. Vi återkommer med information så snart som möjligt gällande detta, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.

Träningslägret skulle genomföras i Faro på den portugisiska Algarvekusten, där man bland annat skulle ha spelat försäsongsturneringen Atlantic Cup, men lägret blir nu inte av. Årets första träningsmatch spelas som planerat torsdagen den 27 januari 2022 då Sollentuna FK gästar Skytteholms IP i Solna med avspark kl 17:00. Biljetter till matchen kan köpas via denna sida. Dessutom direktsänder discovery+ träningsmatchen. Tecknar du abonnemanget “Total” via den här länken kan du även se hela Allsvenskan 2022 samtidigt som du stödjer AIK Fotboll ekonomiskt.

Lördagen den 19 februari 2022 inleder AIK tävlingssäsongen med en hemmamatch mot Örgryte IS i gruppspelet av Svenska cupen 2021/2022. Utöver AIK och Öis ingår även Eskilsminne IF och Örebro SK i gruppen. I årskortet för 2022 ingår hemmamatcherna i Svenska cupen (i mån av plats på Skytteholms IP), så vill du vara med från start när säsongen inleds rekommenderar vi att du gör som över 10 000 andra AIK:are och köper ditt årskort redan nu. Klicka här för att läsa mer om årskort 2022.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll