Humly ny samarbetspartner till AIK Fotboll

2020.04.07, kl 12:40
AIK Fotboll kan med stor glädje meddela att man välkomnar Humly som en ny samarbetspartner till klubben.
– Det gör mig särskilt stolt och glad när man som företag vill gå in och inleda ett samarbete under en sådan tuff period som just nu råder. Det visar på en framåtanda och en framtidstro som passar väl ihop med hur vi vill vara som klubb, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef på AIK Fotboll.

Annons:

Teamet bakom Humly har i över ett decennium arbetat med att göra kontoret smartare med målsättningen att underlätta människors vardag på arbetsplatsen.

– Under åren har vi i samarbete med olika varumärken och utvecklat mötesrumsskärmar, konferenstelefoner och produkter för trådlös skärmdelning. Att vi har kunder som har tiotusentals anställda över hela världen och andra som precis flyttat in i sitt första kontor och just skaffat sin första kollega, gör att vi måste vara väldigt flexibla och hitta lösningar som långsiktigt fungerar för alla våra olika kunder utan att lösningen blir för komplex, säger Anders Karlsson, VD för Humly.

Att det är osäkra tider för många företag just nu är ingen hemlighet, men det avskräckte inte Humly när det kom till att ingå ett samarbete med AIK Fotboll.

– Även om vi har fått en fantastiskt fin start med Humly och mycket positiv uppmärksamhet för vår nya produkt så har utvecklingen i världen sedan februari väckt ett antal nya frågor. Vilka initiativ kan vi på Humly ta för att hjälpa till och samtidigt utveckla vårt eget bolag under denna tuffa tid?, resonerar Anders Karlsson.

Marcus Henningsson, som arbetar som Key Account Manager på Humly, är också en hängiven AIK-supporter. Han väckte internt frågan om ett samarbete vilket ledde till att parterna tog kontakt.

– Efter ett möte med Stefan Jonasson såg vi möjligheten till en “win-win-win”-situation där vi går in och stöttar AIK när behovet är som störst, samtidigt som vi når ut till nya potentiella kunder med specialsydda erbjudanden som hjälper dem att på ett kostnadseffektivt sätt implementera nya, mer effektiva arbetsrutiner när det är dags att komma tillbaka till kontoren. Lyckas vi genomföra detta på ett bra sätt under dessa tuffa förhållanden kanske vi kan inspirera andra, säger Anders Karlsson.

JZ5_9362

Humly underlättar nu vardagen på AIK Fotbolls sportkontor.

Hur planerar och prioriterar ni för 2020?
– Först och främst vill vi tillsammans med AIK och affärsnätverket göra en insats för att hålla hjulen snurrande under de kommande månaderna för att motverka den inbromsning av hela Stockholm som vi ser just nu. Tillsammans vill vi väcka lite hopp och inspiration. Under de kommande månaderna kommer vi att prioritera att få ut våra produkter till så många kunder som möjligt så att fler kommer i kontakt med våra produkter i sin vardag, säger Marcus Henningsson.

– Stockholm är vår hemmaplan och vi hoppas få ett bra mottagande här, men vi vill förstås hjälpa kunder till minskad friktion och ökad produktivitet på arbetsplatsen i hela landet och runt om i världen.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll