Information gällande Jesper Nyholm

2020.06.13, kl 21:57
Det står idag klart att det inte blir någon comeback i AIK för Jesper Nyholm som efter att hans kontrakt löpte ut 2019 rehabtränat med klubben under en längre tid.

Annons:

Den 12 september 2016 blev det klart att AIK Fotboll värvade Jesper Nyholm från Dalkurd FF inför säsongen 2017. Under debutåret i AIK blev det spel i 30 tävlingsmatcher för honom och ett mål borta mot IF Elfsborg (2–1) den 10 april 2017. Den 23 mars 2018 möttes AIK och Örebro SK (2–0) i Svenska cupens gruppspel på Friends Arena i Solna och Jesper Nyholm bröt benet efter en kollision med en motspelare. Han opererades två dagar senare och en lång rehabilitering följde. Möjligheten till fortsatt rehab på Karlberg erbjöds till honom även efter att avtalet mellan parterna löpte ut förra året och Jesper har under våren både tränat med AIK Fotboll och haft tillgång till rehab för att om möjligt kunna göra tävlingscomeback på fotbollsplanen.

– Vi känner inom klubben en stolthet över att kunnat erbjuda Jesper mycket av den hjälp som han har önskat för att kunna komma tillbaka efter den hemska olyckan och över hur vi har agerat under dessa två år samt efterföljande tid efter att kontraktet löpt ut. Jag vill ge en extra eloge till AIK Fotbolls medicinska team på Karlberg som har gjort ett fantastiskt arbete med Jesper, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.

AIK Fotboll kommer inte att kommentera detta ytterligare.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll