Information kring Familjedagen 2018

2018.05.18, kl 10:06
AIK Fotboll arrangerar sedan många år den mycket uppskattade Familjedagen. Arrangemanget har vuxit till en stark tradition där träningsanläggningen  på Karlberg blivit en självklar mötesplats för supportrar och spelare samt ledare från representationslagen från Herr och Dam.

2017 gjordes ett försök att ytterligare utveckla arrangemanget med lyckat resultat och AIK Fotboll såg fram emot att få välkomna alla ut till Karlberg även 2018. AIK Fotboll blev dessvärre under vintern uppmärksammad på att Militärhögskolan, markägare till träningsanläggningen Karlberg, planerat omfattande byggnationer på betydande ytor kring fotbollsplanen vilket tvingar AIK Fotboll att  göra ett uppehåll av Familjedagen.

Klubben har grundligt inventerat möjligheterna till ett evenemang på Karlberg och även förgäves försökt att hitta alternativa ytor som hade minimerat en allt för stor förändring på aktiviteten. Den samlade bedömningen är, sett dels till den begränsade tillgången till lagen i form av lediga tider och risken att arrangera en betydligt sämre upplevelse än den tradition som växt fram, att inte genomföra Familjedagen under 2018.

AIK Fotboll beklagar detta och vill uppmana supportrar och medlemmar om förståelse för den uppkomna situationen som gett klubben sämre förutsättningar. Klubben hoppas att kunna erbjuda en Familjedag under fantastiska former redan till nästa säsong.

AIK Fotboll fortsätta att erbjuda familjeaktiviteter utanför Friends Arena i samband med samtliga av våra hemmamatcher i Allsvenskan även under 2018.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018