2017.10.17, kl 14:58

AIK Fotboll bjuder in till en svartgul Julafton

AIK Fotboll bjuder in barnfamiljer att fira Julafton tillsammans med klubben på O’Learys i Mall of Scandinavia.

– Vi sträcker ut en hand till de som har det tufft för tillfället och ger alla barnfamiljer möjligheten att fira jul med mat, julklappar och Kalle Anka på storbild. O’Learys öppnar upp för oss och tillsammans ska vi fira en svartgul jul med mycket kärlek för i AIK stöttar vi varann, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef på AIK Fotboll.

Den 24 december, kl 13:00 slår O’Learys i Mall of Scandinavia upp dörrarna till julfirandet. Ett klassiskt julbord med alkolholfri dryck serveras, innan det kl 15:00 enligt traditionen är dags att på tv-skärmarna se när Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul. Efter det klassiska tv-programmet som sänts sedan 1960 kommer förhoppningsvis tomten om renarna hittar fram i snöyran från tomteland. Och tomten har som alltid säcken fylld med julklappar till alla snälla barn. AIK Fotboll och O’Learys bjuder på både maten, drycken och julklapparna.

Det kommer att finnas AIK-profiler på plats och som speciellt inbjuden hedersgäst är AIK Fotboll stolta och glada över att kunna meddela att Lennart Johansson kommer att vara med på O’Learys denna svartgula Julafton.

AIK Fotbolls förhoppning är att detta kan bli en återkommande tradition som kan glädja många AIK:are under flera år framöver.

Information om hur man anmäler sin familj till Julfirandet med AIK Fotboll kommer senare under hösten.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll