Loreta Kullashi tvåmålsskytt

2017.04.06, kl 14:19
Loreta Kullashi blev stor poängräddare när det svenska F19-landslaget i Elite Round kom tillbaka från 0-2 till 2-2 i den andra halvleken och säkrade därmed en viktig poäng i EM-kvalet.
Loreta Kullashi 2016

AIK:s Loreta Kullashi var med i startelvan medan Amanda Nildén inledde på bänken. Matchen spelades på Sarpsborg Stadion och hemmanationen tog ledningen i den 15:e minuten genom Andrea Norheim och en kvart senare ökade Ingrid Syrstad Engen på till 2-0 vilket gav Sverige en rejäl uppförsbacke. I den 48:e minuten reducerade Sverige genom Loreta Kullashi och bortalaget tryckte på för en kvittering. I den 82:a minuten byttes Amanda Nildén in och i den andra stopptidsminuten kvitterade Loreta Kullashi då hon fastställde slutresultatet. På fredag spelar Sverige mot Italien på Fredrikstad Stadion.