Malmqvist & Co Byggnads AB och AIK Fotboll förlänger samarbetet

2021.03.13, kl 10:30
Vi kan med stolthet meddela att Malmqvist & Co Byggnads AB och AIK Fotboll nu är överens om ett nytt samarbetsavtal. Företaget ser ett stort värde i att bli associerade med AIK Fotbolls damlag och det är en av anledningarna till att man valt att förlänga avtalet.
2020-07-11 AIK- Alingsås Malmqvist-100

Malmqvist & Co som matchvärd på en match i Elitettan säsongen 2020.

Malmqvist & Co Byggnads AB är experten på kommersiella fastigheter i Stockholm. De utför totalentreprenader, generalentreprenader samt delade entreprenader av högsta kvalitet och med största engagemang. 

I och med avtalet ser Malmqvist & Co Byggnads AB satsningen som en bra möjlighet AIK Fotbolls Dam är ett starkt varumärke som det är gynnsamt för partners att exponera sig med. I avtalet har man bland annat köpt hela fem matchvärdskap till damlagets matcher, samt att de kommer synas med en stor reklamskylt på Skytteholms IP. 

 Vi arbetar i närområdet, så det känns naturligt att stötta hela AIK. På Malmqvist vill vi nu fortsätta göra vad vi kan för att hjälpa damerna på segertåget säger Samir Gerdtsson, VD Malmqvist & Co Byggnads AB 

AIK Fotbolls Anne Mäkinen säger så här angående det förlängda avtalet: 

– Det är otroligt viktigt för oss att stora sponsorer som Malmqvist & Co Byggnads AB väljer att fortsätta stötta oss. Vi utvecklar vår verksamhet till att på sikt bli en etablerad Damallsvensk klubb och ett topplag i Sverige. Den här typen av stöd ger oss förutsättningar för att ta de stegen som vi behöver. Både för de kortsiktiga men också för de långsiktiga målen.

AIK Fotboll önskar med glädje Malmqvist och Co Byggnads AB en fortsatt fin tid i AIK-familjen!  

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll