Nya biljettsläpp – och ett sommarerbjudande

2024.06.25, kl 10:00
Stöd AIK på plats i sommarvärmen! Nu har biljetterna till herrlagets hemmamatch mot Gais samt damlagets möte med Piteå IF släppts till försäljning.

Klicka här för att komma till biljettsidan.

Till damernas match på Skytteholms IP – nu på måndag den 1 juli med avspark kl 18:00 – finns dessutom ett fint sommarerbjudande att ta del av. Matchbiljett kostar då endast 99 kr.

Herrlagets möte med Gais har avspark först om en dryg månad, måndagen den 29 juli kl 19:00. Men som vanligt rekommenderar vi att man köper sina biljetter i god tid innan matchdag för att vara garanterad bästa möjliga plats. Och om du inte redan har säkrat din plats till den allsvenska omstarten, mot Kalmar FF söndagen den 7 juli, gör du även det på AIKbiljett.se. Vi närmar oss 22 000 sålda biljetter till den matchen som sparkas i gång på Nationalarenan kl 14:00.

Har du planerat att resa till Tjeckien för att se herrlagets träningsmatch mot Sparta Prag nu på lördag? Från kl 12:00 i dag tisdag finner du en biljettlänk på AIKbiljett.se. Där hittar du som vill stötta AIK på plats, hemma som borta, alltid rätt köplänkar samt information om kommande biljettsläpp.

Vi ses där AIK spelar i sommar!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll